ninte klas

De mentor

De mentor is jouw belangrijkste aanspreekpunt. Vanaf de eerste kennismaking met onze school in de brugklas tot en met het behalen van je diploma. De mentor houdt gesprekken met de klas en met jou, kent je daardoor goed en houdt je prestaties in de gaten. In het begin van het schooljaar krijg je te horen wie jouw mentor is.

De ondersteuningscoördinator

De ondersteuningscoördinator is een speciaal geschoolde leerlingenbegeleider die onder andere de mentor adviseert en ondersteunt.

Onze ondersteuningscoördinatoren zijn:

Locatie M@VO-@VMBO: mevr. J. Minnaar-Krijger, j.minnaar@mondia.nl
     
Locatie HAVO-VWO: dhr. D. Feij, d.feij@mondia.nl

Ondersteuningslokaal

Het ondersteuningslokaal is een plek waar je terechtkunt voor verschillende soorten begeleiding en ondersteuning. Bijvoorbeeld als je de diagnose ADHD, ADD of autisme hebt. Of bij dyslexie of dyscalculie. Daar werken medewerkers die actief aan de slag gaan met jou, dat kan zowel individueel als in kleine groepjes. Ze helpen je met het plannen en organiseren van je werk. Doel van hun begeleiding is dat je je beter begrepen voelt op school of dat je handiger gaat studeren. Het ondersteuningslokaal is open tijdens schooltijd.

Dyslexie, dyscalculie

Dyslexie (problemen met lezen) en dyscalculie (problemen met rekenen) noemen we leerstoornissen. Mocht je hiermee te maken hebben, dan kun je hiervoor terecht in het ondersteuningslokaal.

Interne Begeleiders

Onze interne begeleiders ondersteuning zijn:

Locatie M@VO-@VMBO:  
Mevr. N. Bezuijen-Barends, n.bezuijen@mondia.nl
Mevr. A. Duifhuizen-Markhorst, a.duifhuizen@mondia.nl
Mevr. E. Zabicki-Korver e.zabicki@mondia.nl
Locatie HAVO-VWO:    
mevr. E. Goeseije, e.goeseije@mondia.nl
Mevr. A. Duifhuizen-Markhorst, a.duifhuizen@mondia.nl