De Kiem proeflokaal

Ook dit jaar serveren we twee keer per week een driegangenlunch voor publiek. In proeflokaal de Kiem kunnen leerlingen van @VMBO en M@VO ‘levensecht’ leren: ze serveren er smakelijke gerechten die ze, onder begeleiding van onze deskundige docenten, hebben gemaakt.

logo Kiem 50

Lunch op woensdag en donderdag
Tweemaal per week, op woensdag en donderdag, bent u welkom voor een driegangenlunch in restaurant de Kiem van Nehalennia Kruisweg. Inlopen kan vanaf 11.45 uur. Vanaf 12.00 uur wordt de lunch geserveerd. De lunch duurt ongeveer 1,5 uur en de kosten voor de lunch bedragen vanaf nu € 9,50 (excl. drankjes). De reden hiervoor is het werken met dagverse producten, BTW verhoging en inflatiecorrectie.
(let op: er is nog geen mogelijkheid om te pinnen)

Bakkerij- en keukenproducten te koop
In de entree van ons schoolgebouw kunt u op woensdag- en donderdagmiddag na de lunch ook zelfgemaakte bakkerij- en keukenproducten kopen. U kunt de zogenaamde bakery bag (ook) gelijktijdig bij uw lunchreservering bestellen.

Reserveren is verplicht en gebeurt bij voorkeur door een e-mail te sturen naar Ivonne Lefèvre: i.lefevre@mondia.nl. Vermeld in uw mail uw naam, de datum van de lunch, de locatie (de Kiem, Nehalennia) en het aantal personen.

Mocht u na redelijke tijd geen bevestiging van ons ontvangen hebben neemt u dan zelf even contact op.
Heeft u geen belangstelling (meer) om te komen lunchen, laat ons dat dan ook even weten a.u.b.
Ook voor vragen of een speciaal verzoek kunt u contact opnemen.

De data en het menu van de lunches voor januari en februari 2020 vindt u in de downloads hieronder.

Download 'de Kiem'

De Kiem Menu jan./feb. 2020