Inschrijven voorlichtingsavonden en nieuwsbrief

Wil jij je aanmelden voor de voorlichtingsavonden, precies weten wanneer onze open dagen en andere informatiemoment zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

We organiseren 3x een voorlichtingsmoment. Ze staan gepland op maandag 24 januari, woensdag 26 januari en dinsdag 1 februari en start om 19.00 uur. Inschrijven voor de voorlichtingsavond is niet nodig, maar wel handig. We houden je dan met onze nieuwsbrief op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom voorlichting en open dagen. 

In het pakket met brochures van de drie Walcherse scholen heb je een brief ontvangen met de indeling per school/avond. Alle drie de voorlichtingen zijn hetzelfde dus het is geen probleem als je de voorlichting op een andere dag als de planning bijwoont.  We proberen het wel een beetje te verdelen zodat de vragen via de chat van leerlingen en ouders ook goed kan verlopen. 

De stream van de voorlichtingsavond is te bekijken via onze website. Op de dag van elke voorlichtingsavond sturen we de link via de e-mail. 

Stream voorlichtingsavond

Je ontvangt regelmatig een nieuwsbrief van ons met de daarin informatie over de activiteiten die we organiseren voor jullie en je ouders of verzorgers. Na 14 maart verwijderen we de gegevens en sturen geen nieuwsbrief meer. 

Vul je gegevens hieronder in. 
 


Aanhef ouder/verzorger