Informatie voor ouders

Hoe meldt u uw kind ziek? Wat moet u doen als u bijzonder verlof wilt aanvragen? En hoe zit het met het museumbezoek van uw zoon of dochter? Alle schoolinformatie vindt u hier.

In de schoolgids vindt u alle informatie over onze school. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alle belangrijke informatie uit de schoolgids in een overzichtelijke schoolkalender samengevat. U vindt beide documenten hieronder. Over specifieke onderwerpen vindt u meer informatie in het kader aan de rechterzijde.

Stichting Leergeld

Bent u ouder of verzorger van een schoolgaand kind in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, dat vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kan doen met zijn/haar leeftijdsgenootjes, en uw gezinsinkomen aantoonbaar lager ligt dan 120% van het sociaal minimumloon, dan kan de Stichting Leergeld wellicht iets voor uw kind betekenen. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Direct naar www.leergeld.nl

In de folder ‘Rondkomen op Walcheren’ vindt u een overzicht van alle mogelijkheden voor financiële ondersteuning op Walcheren. De folder vindt u bij ‘Downloads voor Ouders’ op deze pagina.