De Kiem proeflokaal

Ook dit jaar serveren we twee keer per week een driegangenlunch voor publiek. In proeflokaal de Kiem kunnen leerlingen van VMBO en MAVO ‘levensecht’ leren: ze serveren er smakelijke gerechten die ze, onder begeleiding van onze deskundige docenten, hebben gemaakt.

Take-away lunch
Heeft u zin in een heerlijke 3-gangen lunch? 
Iedere woensdag en donderdag bereiden onze leerlingen een Kiem take-away 3-gangen lunch. U kunt de lunch vanaf 13.30 ophalen in ons restaurant van Nehalennia Kruisweg.  Geef voor vrijdag 12.00 uw bestelling door via een e-mail naar i.lefevre@mondia.nl. Vermeld uw naam, de datum van de lunch en het aantal stuks in de e-mail. De prijs is €10,50 per lunch. Helaas is pinnen niet mogelijk. Onderaan de pagina kunt u het menu downloaden. 

Lunch op woensdag en donderdag
Helaas kunnen we op dit moment in verband met de coronamaatregelen geen externe gasten ontvangen voor de lunch. We hebben in plaats van de lunch de Kiem take-away die hierboven beschreven staat. 
Tweemaal per week, op woensdag en donderdag, bent u welkom voor een driegangenlunch in restaurant de Kiem van Nehalennia Kruisweg. Inlopen kan vanaf 11.45 uur. Vanaf 12.00 uur wordt de lunch geserveerd. De lunch duurt ongeveer 1,5 uur en de kosten voor de lunch bedragen vanaf nu € 10,50 (excl. drankjes). 
Helaas is pinnen niet mogelijk. Onderaan de pagina kunt u het menu downloaden

Bakkerij- en keukenproducten te koop
In de entree van ons schoolgebouw kunt u op woensdag- en donderdagmiddag na de lunch ook zelfgemaakte bakkerij- en keukenproducten kopen. U kunt de zogenaamde bakery bag (ook) gelijktijdig bij uw lunchreservering bestellen.

Reserveren is verplicht en gebeurt bij voorkeur door een e-mail te sturen naar Ivonne Lefèvre: i.lefevre@mondia.nl. Vermeld in uw mail uw naam, de datum van de lunch, de locatie (de Kiem, Nehalennia) en het aantal personen.

Mocht u na redelijke tijd geen bevestiging van ons ontvangen hebben neemt u dan zelf even contact op.
Heeft u geen belangstelling (meer) om te komen lunchen, laat ons dat dan ook even weten a.u.b.
Ook voor vragen of een speciaal verzoek kunt u contact opnemen.

kiem 8
kiem 7
Kiem 6
kiem 5