Waarom Foodlab?
Koken, bakken, serveren. Wat het ook wordt, je wilt later graag aan de slag in de horeca. Je bent een doener en steekt graag de handen uit de mouwen. Stap voor stap ontdek je bij Foodlab waar je goed in bent en welke kant je op wilt. En dat allemaal onder de begeleiding van onze deskundige docenten die ook passie hebben voor de horeca.

Wat doe je bij juniorcollege Foodlab?
Je werkt in kleine groepjes. Alle onderdelen komen voorbij: koken, bakken, serveren in het restaurant en alles daaromheen. De insteek bij juniorcollege Foodlab is praktisch, we werken bijvoorbeeld met instructiefilmpjes waarin alles haarfijn wordt uitgelegd. Onder begeleiding van onze docenten ga je vervolgens aan de slag. In klas 3 doe je een oriënterende stage en in klas 4 maak je keuzes. Doe je bakkerij, dan kan je bijvoorbeeld gericht kiezen voor patisserie.

Voor wie?
Kies je voor @VMBO, dan kies je voor een van de drie juniorcolleges. In het eerste en het tweede jaar besteed je hier tien uur per week aan. In het derde en vierde jaar twaalf uur per week. 

Andere Juniorcolleges zijn