Waarom Foodlab?
Koken, bakken, serveren. Wat het ook wordt, je wilt later graag aan de slag in de horeca. Je bent een doener en steekt graag de handen uit de mouwen. Stap voor stap ontdek je bij Foodlab waar je goed in bent en welke kant je op wilt. En dat allemaal onder de begeleiding van onze deskundige docenten die ook passie hebben voor de horeca.

Wat doe je bij juniorcollege Foodlab?
Alle grondbeginselen van het koken, bakken en serveren in het restaurant komen voorbij. Uiteraard leggen we alles goed uit, maar we gaan ervan uit dat je ook prima zelf aan de slag kunt. Jij kijkt verder dan je neus lang is. Zo leer je niet alleen hoe je een lekkere malse biefstuk kunt bakken, maar ook waar het vlees vandaan komt. Praktijk in combinatie met een stukje theorie, maar dan op een leuke manier.

Voor wie?
In het eerste en tweede jaar van M@VO mag je een juniorcollege kiezen. Je besteedt hier zes uur per week aan.

Andere juniorcolleges zijn