Je weet het nu echt wel zeker. Jouw toekomst ligt in de horeca, bij brood/banket, toerisme en recreatie. Dus kies je in de bovenbouw voor de ACDMI Foodlab HBR (Horeca, Bakkerij en Recreatie).

Waarom Foodlab?  
Koken, bakken, serveren. Wat het ook wordt, je weet nu eigenlijk wel zeker dat je aan de slag wilt in de horeca. Je bent een doener en niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Stap voor stap ontdek je bij Foodlab waar je goed in bent en welke kant je op wilt. En dat allemaal onder de begeleiding van onze deskundige docenten die ook passie hebben voor de horeca.

Wat doe je bij Foodlab? 
Alle grondbeginstelen van het koken, bakken en serveren in het restaurant komen voorbij. Je gaat echt zelf aan de slag. Zo leer je niet alleen hoe je een lekkere biefstuk kunt bakken, maar ook waar het vlees vandaan komt. Praktijk in combinatie met een stukje theorie, maar dan op een leuke manier. In ons eigen restaurant, proeflokaal de Kiem kun je ‘levensecht’  leren: je leert alles van serveren en de omgang met gasten. 

Meer weten over proeflokaal de Kiem of kom je een keer eten? 

Restaurant de Kiem

Voor wie?

In het derde en vierde jaar van vmbo en mavo kies je een praktijkvak, wij noemen het een ACDMI. Heb je ook al het juniorcollege Foodlab gedaan, dan heb je een stapje voor. Maar ook als je hiervoor een ander juniorcollege hebt gevolgd, kan je prima instromen.