Ook dit jaar serveren we twee keer per week een driegangenlunch voor publiek. In proeflokaal de Kiem kunnen leerlingen van vmbo en mavo ‘levensecht’ leren: ze serveren er smakelijke gerechten die ze, onder begeleiding van onze deskundige docenten, hebben gemaakt.

Lunch op woensdag en donderdag
Tweemaal per week op woensdag en donderdag, bent u welkom voor een driegangenlunch in restaurant de Kiem van Nehalennia Kruisweg.
Lunchtijden zijn van 12.00 uur tot ongeveer 14.00 uur. De kosten voor de lunch bedragen €12,00 (excl. drankjes). Ook pinnen is mogelijk.
Onderaan de pagina kunt u het menu inzien.

Bakkerij- en keukenproducten te koop
In de entree van ons schoolgebouw kunt u op woensdag- en vrijdagmiddag na de lunch ook zelfgemaakte bakkerij- en keukenproducten kopen. U kunt de zogenaamde bakery bag (ook) gelijktijdig bij uw lunchreservering bestellen. Bakery bags kosten € 4,95 per tas.

Reserveren is verplicht en gebeurt bij voorkeur door een e-mail te sturen naar dekiem@mondia.nl. Vermeld in uw mail uw naam, de datum van de lunch, de locatie (de Kiem, Nehalennia) en het aantal personen. U ontvangt dan later een bevestiging op welke data wij u daadwerkelijk kunnen ontvangen (er is namelijk altijd kans dat anderen u voor waren en het proeflokaal inmiddels volgeboekt is).

Mocht u na redelijke tijd geen bevestiging van ons ontvangen hebben neemt u dan zelf even contact op.
Heeft u geen belangstelling (meer) om te komen lunchen, laat ons dat dan ook even weten a.u.b. Ook voor vragen of een speciaal verzoek kunt u contact opnemen.