Groep 8

De overstap van groep 8 naar de brugklas. Spannend, maar jij bent er klaar voor! Wij helpen je graag bij de zoektocht naar een school en een opleiding die bij je past. Bekijk onze interactieve video hierboven. Leerling Damy (links) laat je graag locatie Kruisweg VMBO/MAVO zien. Leerling Iris (rechts) gaat jullie rondleidingen in locatie Breeweg HAVO/VWO.

Via de online rondleiding kan je al een kijkje nemen in onze school en welke keuzes er allemaal zijn. Op de website vind je ook veel informatie. 

Kijk lekker rond op de site, bekijk de filmpjes en volg ons via Instagram en Facebook 

 

Voorlichtingsavond en open dag

We organiseren op onderstaande data de voorlichtingsavonden en open dag. Wil je dat we je op de hoogte houden? Vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt dan alle informatie per e-mail. 

  • 25 januari, 27 januari en 2 februari 2021 organiseren we online voorlichtingsavonden voor ouders en leerlingen van groep 8. (De avonden gaan gegarandeerd door). De voorlichtingen starten om 19.00 en het duurt 1 uur. De invulling van alle drie de avonden is exact hetzelfde. 
  • Meld je aan via onderstaand formulier en we houden je op de hoogte. Je ontvangt 25/1 - 27/1 en 2/2 een link voor het bijwonen van de online voorlichting. Het programma van de open dag ontvang je dan ook via de e-mail van ons.  
  • 3 maart 2021 open dag. De invulling van het programma is nog niet bekend. We hopen dat we leerlingen kunnen verwelkomen in onze schoolgebouwen.    

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Op de hoogte blijven van alles rondom de voorlichtingsavonden en open dag? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Zodra er wijzigingen of nieuwe informatie is dan brengen we je op de hoogte via de mail. 

Ontvang je na het verzenden van het formulier geen bevestiging, controleer dan je spam box of stuur een e-mail naar de leerlingenadministratie met daarin jullie gegevens. 

De aanmelding is alleen voor leerlingen uit groep 8. Zit je in groep 7? Dan willen we je vragen om je niet aan te melden. 


Aanhef ouder/verzorger

Na aanmelding voorzien we je alleen van informatie over de open dag en voorlichtingsavonden.
Na 14 maart verwijderen we alle gegevens.