Iedereen succesvol

Op de locatie Kruisweg kan je terecht voor het volgen van vmbo-onderwijs. Alle vmbo-leerroutes kan je bij ons volgen. Of het nu de basis- of kaderberoepsgerichte leerweg is of de gemengde- theoretische leerweg (voorheen mavo) Nehalennia Kruisweg biedt het allemaal aan. Wij richten ons in alle leerwegen op de ontwikkeling en begeleiding van individuele talenten van alle leerlingen binnen een veilige en praktijkgerichte leeromgeving. We zien het als onze taak de talenten van onze leerlingen zo te begeleiden dat dit zich vertaalt in een diploma met volop toekomstmogelijkheden.

Wij zijn een praktijkgerichte vmbo met aandacht voor jou!

 

KW messi in de klas
Groep 8

Spannend, je gaat op zoek naar een middelbare school die past bij jou. Wij helpen je graag bij je zoektocht. Op onze speciale groep 8 pagina vind je veel informatie die jou kan helpen. 

Meer informatie 

foodlab
Restaurant de Kiem

Ook dit jaar serveren we twee keer per week een driegangenlunch voor publiek. In proeflokaal de Kiem kunnen leerlingen van vmbo en mavo ‘levensecht’ leren: ze serveren er smakelijke gerechten die ze, onder begeleiding van onze deskundige docenten, hebben gemaakt. 

 

Meer informatie en reserveren 

KW techniek

Samen op weg naar jouw toekomst