Bij de ACDMI Sport draait het om meer dan (zelf) sporten alleen. Je leert ook leiding geven en gaat aan de slag met het organiseren van sportactiviteiten en alles wat daarbij komt kijken.

Waarom Sport?  
Je bent sportief, sociaal en een kei in organiseren? Dan ben je helemaal op je plek bij de ACDMI Sport. Door de verschillende sporten die we gaan doen, leer je jezelf en anderen heel goed kennen. Je hoeft geen topsporter te zijn om hieraan mee te doen. Enthousiasme en motivatie zijn hier de sleutel tot succes.

Wat doe je bij Sport?
Het spreekt voor zich dat je veel sport, maar je doet ook gave activiteiten die je nog niet eerder hebt gedaan en je gaat vooral veel organiseren. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een sportdag, een sponsorloop voor het goede doel en lesgeven aan leerlingen op een basisschool.

Voor wie?

In het derde en vierde jaar van vmbo en mavo kies je een praktijkvak, wij noemen het een ACDMI. Heb je ook al het juniorcollege Sport gedaan, dan heb je een stapje voor. Maar ook als je hiervoor een ander juniorcollege hebt gevolgd, kan je prima instromen.