Bestel de kleding van het juiste leerjaar via de buttons onderaan de pagina. U gaat dan automatisch naar de webshop van de leverancier. U ziet alleen de kleding die van toepassing is voor het gekozen leerjaar en studierichting.

Op de website staat duidelijk aangegeven wat een leerling minimaal in zijn bezit moet hebben. We verwachten dat een leerling beschikt over het minimum aantal, meer mag uiteraard altijd. Mocht u later in het schooljaar bij willen bestellen dan kan dat ook.
Heeft u nog kleding uit een ander jaar en deze is nog naar wens dan kunt u deze gewoon blijven gebruiken.

Bestel voor 1 augustus
Plaatst u de bestelling voor 1 augustus 2022 dan wordt de kleding kosteloos op school afgeleverd en zijn er geen verzendkosten van toepassing. De kleding ontvangt de leerling op de 1e schooldag. Bestelt u na 1 augustus 2022 dan wordt de kleding rechtstreeks afgeleverd bij uw adres en worden de verzendkosten van €5,95 naar u doorberekend. 

Stichting Leergeld 
Maakt u gebruik van stichting Leergeld dan dient u de bestelling voor 1 augustus te mailen naar school, i.meuldijk@mondia.nl. Wij gaan het bedrag voorschieten en sturen daarna een factuur naar u. Met deze factuur kunt u naar stichting Leergeld. Let op: het restant bedrag is voor eigen rekening. Stuurt u uw bestelling na 1 augustus dan ontvangt u de kleding iets later dan de eerste lesdag en worden de verzendkosten van €5,95 naar u doorberekend.    

foodlab

Kleding bestellen

Kies het leerjaar en ga direct naar de webshop van de leverancier.

Gebruik het wachtwoord:N3HAL3NN1A

U ziet alleen het kledingpakket dat een leerling minimaal in zijn bezit moet hebben.