Voor het eerst sinds 2015 presenteert Nehalennia weer een musical op donderdag 29 februari en vrijdag 1 maart in de schouwburg Middelburg. Dit is iets waar we trots op zijn en graag met u willen delen.

Nehalennia kende een lange traditie van Grote Avonden, een evenement waar velen, zowel leerlingen als docenten èn ouders reikhalzend naar uitkeken. Waar een middelbare school musical vaak een variant is op een bekende kaskraker kiezen wij er als school voor om met origineel eigen werk te komen.

De editie van 2024 is hier op geen uitzondering. Docent Engels en tevens auteur Mark de Groot schreef op verzoek van onze geliefde muziekdocent Leo Dreessen een origineel werk. Het thema sluit aan bij de aandachtspunten waar wij als school mee hebben te maken; de invloed van social media en de drang naar 15 minutes of fame, het voldoen aan het perfecte plaatje, de druk die jonge mensen ervaren in hun leven etc.. Combineer dit met klassieke thema's zoals ontluikende liefde, rivaliserende groepen, goede seventiesmuziek en je hebt de ingrediënten voor Child in Time.

Child in Time biedt een spannend verhaal met tijdreizen en talentenjachten en dat onder het genot van fantastische livemuziek. Wiskundedocenten Michiel van Saagsvelt en Milou Antheunisse (componiste en dirigente) bundelden hun talenten om nieuwe muziek en arrangementen te schrijven. Niet alleen leerlingen en oud-leerlingen, maar ook ouders spelen mee in het ruim 30-koppige orkest.

Naast muzikanten werken mensen aan dans, kleding, grime en decor en is er een surprise-act van docenten. Eigenlijk zijn er te veel redenen om op te noemen die het de moeite waard maken om hier aandacht aan te besteden!

Toegangsticket