Dit jaar heeft 1NUL1 diverse online ouderavonden aangeboden, o.a. over gamen, genotmiddelen, social media en burn out / bore out. Vanwege het grote succes van deze ouderavonden gaan ze dit zeker voortzetten in 2022 met nieuwe onderwerpen. Maar eerst willen ze het jaar afsluiten met een heuse pubquiz op 1 december. Lees onderstaande uitnodiging en meld je snel aan!

Op woensdag 1 december organiseert 1NUL1 een online ouderavond in de vorm van een pubquiz. Deze pubquiz is voor alle ouders en/of verzorgers in Zeeland. De online ouderavond begint om 19:30 uur en duurt tot uiterlijk 21:00 uur. En natuurlijk vallen er ook prijzen te winnen!

1NUL1 is een team van preventiemedewerkers die jongeren met een riskante leefstijl op het gebied van alcohol, drugs, social media, gamen en gokken informeert en adviseert. Dit doen ze in heel Zeeland op scholen, op straat, op festivals en in jongerencentra. Ook geven ze voorlichting en advies aan ouders. Tijdens deze ouderavond zullen verschillende thema’s aan bod komen. Ook voor entertainment is gezorgd. Helder Theater zal tijdens deze pubquiz herkenbare scenes spelen m.b.t. pubers en opvoeding. Deelname kan eenvoudig vanuit de luie stoel of de keukentafel via laptop, telefoon of computer. 

Aanmelden voor de pubquiz kan via www.1nul1.nl d.m.v. het contactformulier. We hopen jullie ‘online’ te zien op 1 december!